Испански за деца

Испански език за деца – курсове

Курсове по испански за деца през учебната година!

Планирайте обучение, пътуване, работа и забавление в страната на Сервантес, сред екзотиката на Латинска Америка, в темпераментните танци на Иберийския полуостров.
Нашите опитни преподаватели се отнасят с разбиране и индивидуално отношение към всеки обучаем. Те умеят да събудят интереса и да мотивират с игрови интерпретации, забавни симулации и диалози, като същевременно изискват смело обратна връзка и очакват въпроси от учениците във връзка с лексика, граматика и практически говорни умения на преподавания материал.
Вторият най-разпространен език в света, испанският, става все по-актуален и в България. Възползвайте се от отстъпка 10 % при записване на втори член на семейството. Цена 160 лв месечно, 2 пъти седмично във вторник и четвъртък, по 2 учебни часа с испано-говорящ преподавател! Начало 3 октомври!

Курсовете се водят по оригинални испански системи за езиково обучение.

Завършилите успешно ниво получават сертификат.

Блог на Езикова школа БУК

Блог архив

ВАЖНИЯТ СИ ТИ!

Кога? – Времето е важно: Навън е капризна пролет, „бродят“ вируси, а времето тече – ВАЖНИЯТ СИ ТИ! Най-добрият ден да започнеш или да подобриш своя английски е ДНЕС!

Къде? – Мястото е важно: Един клик и заповядай… в собствения си хол или спалня, настани се удобно и ако детето спи, погледни в телефона си, ние сме там – ВАЖНИЯТ СИ ТИ!

Как? – Достъпът е важен: на един клик разстояние, лесно е – защото ВАЖНИЯТ СИ ТИ! Трябва ти само Интернет и твоя личен телефон, компютър или таблет. Пък може и семейството „гратис“ да се възползва от твоето обучение. Те могат да са до теб, в скута ти или вперили възхитен поглед към „англичанката“ или „англичанина“ в семейството. Нали и без друго ни се налага за още неопределено време да бъдем заедно в къщи! Включи ако желаеш и децата, партньора, бабата – те са твоята възторжена публика!

Ако си пропуснал, влизаш отново, преглеждаш си записа от отминалия урок и – напред! Всяка дума, всеки научен израз е стъпка в правилната посока.

Да научиш СЕГА английски е точно това, което ще осмисли истински изобилието от свободно време. Направи го! – заради себе си, заради тях, повечето ти приятели вече го правят, увери се.

А ние ще се погрижим да ти предложим интерактивни упражнения, заинтригуващи теми, богатство от онлайн материали и всичко това – поднесено от квалифицирани преподаватели в реално време. ЗАЩОТО ВАЖНИЯТ СИ ТИ!

 

Моите 13 причини да науча английски език

ОК, нова година е, нов късмет и така нататък.

Начало!

За да направя първата стъпка към постигането на поредните си новогодишни цели, започвам с моите 13 причини да науча английски език – едно от нещата, което е в списъка ми с обещания в началото на всяка нова година.

Ще си ги напиша… Може би даже ще ги разпечатам и ще си ги прочитам всеки ден, докато не направя нещо по въпроса. Решено. И така:

Причина 1. За да постигна своята цел. Нали постигането на цели ни правело по-добри, по-успешни и по-мотивирани да живеем?

Причина 2. За да се оправям по-добре в чужбина. Омръзнало ми е навсякъде извън родината да говоря „ръчен английски“, допълван от мучене, възклицания и пресилени усмивки. Искам с лекота (и лек акцент) да питам за пътя, менюто, телефонния номер. И, да – дори да разбирам отговора!

Причина 3. За да пътувам повече – за удоволствие и по работа. Ще съм по-смела, щом мога без преводач да се разбера с половината свят.

Причина 4. За да прочета и ползвам онази книга с рецепти (знаете – с блога, филма и маслото), без да цапам речника и телефона си с брашно и яйца.

Причина 5. За да спра да се чувствам глупаво, когато около мен хората си говорят на английски (и любезно, с лека досада, ми превеждат само най-основната част от разговора), а аз пак не мога да се включа.

Причина 6. За да мога да помагам на детето с домашните.

Причина 7. За да кандидатствам все пак за тази магистратура преди да съм станала на 100 г.

Причина 8. За да получавам повече пари – вече пазарът ми няма да е ограничен в България.

Причина 9. За да спечеля нови клиенти (виж Причина 8).

Причина 10. За да се разбирам по-добре със старите клиенти (защото, за всеобщо учудване, имам доста англоговорящи такива – явно България все пак е хубаво място за живеене и работа).

Причина 11. За да прочета книгите на Тери Пратчет в оригинал. Как ли е Баба Вихронрав на английски?

Причина 12. Защото трябва. Обикновено, когато някой каже за нещо, че ТРЯБВА, времето започва да тече бавно, мързеливо и инатливо. Нещата, които ТРЯБВА не са от любимите ни неща. Но в случая наистина си трябва.

и най-вече

Причина 13. Защото искам!!!

До тук добре с причините…

Следва продължение:)

Клиентите за нас

Мнения на клиенти:

Доротея Митова

Използвам момента, за да благодаря за това, че грабвате вниманието на децата и лично моето посещава с удоволствие заниманията. С деца се работи със сърце, явно е че го умеете.

Сияна Христова

Направо се изненадах как детето напредва по английски! Преди да дойде при вас не можеше да чете и пише, а сега вече се справя сама и то отлично. Много сме доволни от вашата школа!

Илиана Драганова

Чудесен преподавател! Научи ме как да използвам знанията, които вече имам, добави нови, насърчи ме да говоря и настина успях! Благодаря!

Петър Иванов, Еселте

Много удобен онлайн курс – получих всички материали он-лайн и по куриер, часовете с преподавател са много ефективни, спечелих много допълнително време за учене