Никога не е късно да научим нов език. Ученето през целия живот поддържа ума ни в добра форма и ни разкрива нови хоризонти. Независимо дали се изисква за новата ви работа, за новия живот в чужбина или просто защото ви харесва, научаването на нов език обогатява и ще ви даде нова увереност. Както е казал един от великите умове на ХХ век, Лудвиг Витгенщайн: „Границите на моя език са граници на моя свят“.

Разширете границите на своя свят с езиковите курсове в Езикова школа БУК. Изберете от широкия набор стандартни, разговорни и бизнес езикови курсове! Запишете курс по специализиран професионален английски за пилоти и авиационни служители. Подгответе се за работа в чужбина с езикови курсове за медицински сестри, болногледачи, готвачи, фризьори, маникюристи и козметици.

Международно признатите сертификати на Кеймбридж са плюс към всяко CV, а понякога и необходимо условие, за кандидатстване в университет или нова длъжност. В БУК ще ви предложим подготовка с опитни преподаватели, които ще ви изведат до успешното вземане на желания сертификат.

Езикова школа „Бук“ организира за Вас:

Курсове по английски език