Фирмено обучение по английски и български език

Обучения, специално проектирани за вашата компания 

Създадена през 2010 г., Езикова школа БУК e отличен партньор в езиковото обучение на заети професионалисти. Обученията по английски и български като чужд език са наша специалност. Ние предлагаме решения за обучение, които съответстват на целите и изискванията на Вашата компания – курсове, индивидуални сесии, или ваучери за отстъпка специално за членовете на Вашия екип.

Всеки от нашите курсове може да бъде модифициран според вашите нужди и проведен на избрано от вас място. Нашите експерти могат да създадат и програма, изцяло специализирана за вашия конкретен бизнес. Пример за такива програми са бизнес английски за мениджъри, техническо езиково обучение на специалисти по предоставени материали, подготовка на служители в кол-центрове, медицински английски за болнични заведения или болничен персонал, английски за туристическия бизнес в различните му направления, английски за авиация – летци, стюардеси, наземен персонал.

Мястото на провеждане на обучението също зависи от Вас:

Ако решите да излезете от офиса си, винаги сте добре дошли в нашите собствени или партньорски учебни зали, оборудвани с неограничен интернет достъп и всичко необходимо за провеждане на ефективно и интригуващо обучение.

Може да предпочетете удобството на собствения си офис и тогава наш обучителен екип ще дойде при вас на място, като ще адаптира локацията така, че отново да получите максимално ефективен езиков тренинг.

Ако местите бизнеса си, или част от екипа си, ако искате да запазите позицията си на бързоразвиващ се пазар, ако правите стъпка напред и нагоре, ако развивате ново направление – сега е моментът да подобрите уменията за комуникация на екипа си.

Вижте как можем да сме Ви полезни и изберете обучението, необходимо на екипа Ви. Не се колебайте – БУК-нете безплатна демо сесия*!

*Безплатната демо-сесия е представяне на примерен учебен модул, в рамките на до 40 минути. Темата на модула ще бъде максимално близка до областта, в която работи вашата компания, или съобразно предварително заявения интерес.

Бизнес английски за фирми

Бизнес английски

Специално разработените програми в различни нива ще повишат ефективността в ежедневната бизнес комуникация, в работата с клиенти и партньори.

 

Английски език за фирми

Общ английски

Всички говорят английски. А онзи колега от екипа Ви, който е безценен професионалист в своята област, но все се налага да му превеждате на срещи и конферентни разговори? Включете го в групата!

 

Разговорен английски

Английски за комуникация

Знаете ли, че над 60% от знаещите език, се притесняват да го използват в разговор? Курсовете по разговорен английски са чудесна възможност за тийм билдинг и разчупване на бариерите пред свободната комуникация на английски език.

 

Отстъпки за обучение специално за Вашата компания

Покажете на служителите си колко много значат за фирмата, като им предоставите възможност за курсове и индивидуално обучение на специални цени. Поименните и брандирани с Вашето лого ваучери за обучение са отличен бонус или коледен подарък за Вашите служители, с практическа полза и за компанията.