Езикова школа БУК e първата езикова школа в квартал Драгалевци. Родители и деца ни откриват и преоткриват вече 12-та поредна година. И има защо! Освен традиционното чуждоезиково обучение за ниво по ЕЕР и сертификатни изпити с английски език (YEL, KET, PET, IELTS, FCE, CAE), Езикова школа БУК се радва на огромен интерес и със специализираните си опреснителни езикови сесии в подготовка за работа, интервюта, бизнес, пътувания, летувания или просто за удоволствие. Наша запазена марка са индивидуалния подход и отговорност към целите на ученика. Говорим на английски, френски и гръцки, при нас чужденци изучават български език. Обучението се провежда както присъствено в офисите ни в Драгалевци и кв. Гоце Делчев, така и онлайн при индивидуален или групов режим на работа.
Запишете се при нас!

Важно е да знаем, че:

  1. Продължават да важат изискванията, за които ще имат необходимите условия при нас: спазване на хигиенни норми, в т. ч. миене на ръцете с течен сапун и топла вода и/ или ползване на антибактериален гел преди урока, спазване на дистанция, покриване на устата и носа с кърпа, маска, шлем при инцидентно кашляне и кихане, недопускане на каквито и да било не-етични и опасни поведенчески „шеги“ като нарочно кашляне, кихане или доближаване.
  2. Ученикът не посещава присъствено езиковото обучение ако е болен или има грипни симптоми до изясняване на здравния статус. През възстановителния период или по време на карантина, ако се наложи, ученикът работи дистанционно паралелно с групата си, за което ще са му необходими да разполага в къщи с необходимите технически пособия, таблет, телефон или компютър.

 

При необходимост Езикова школа БУК си запазва правото за промяна на графика по учебния план (ден, час, продължителност на курс, преподавател).